Restaurants

Lleida

30/07/2020 0:00:00

El primer restaurant Presseguer però no l’últim.

Els nostres fogons van debutar el 20 de setembre de 2019. Estem situats a la Zona Alta de la ciutat de Lleida (molt a prop de la plaça de Ricard Vinyes.)

L’equip d’interioristes de Bedeo, ha projectat espais que pretenen embolicar-te i emocionar-te, utilitzant com a inspiració els productes naturals que s’usen a la nostra cuina. Realçar les textures orgàniques de la fusta,  la ceràmica, entre altres; la il·luminació càlida; la combinació de colors terra, el verd de la vegetació, el malva de la flor de presseguer, etc. Transmetent així diferents sensacions de la cultura mediterrània. L’objectiu va ser crear espais acollidors que estimulessin els cinc sentits. Així és com la decoració, juntament amb la nostra gastronomia, farà de Presseguer una experiència única i digne de recordar amb una rialla.

El nostre equip de sala i cuina t’estan esperant perquè experimentis#MomentsPresseguer inoblidables. La nostra gastronomia d’estil italo-mediterrani seran l’amor a primera vista i la devoció al primer most. Vine, tria i gaudeix!

Reserves:

Podeu reservar la vostra taula trucant als telèfons:

T. (+34)  973 121 830

T. (+34)  681 349 579

Trucar

Horaris:

MIGDIES
De dilluns a diumenges
de 13 a 16 h

VESPRES
De dilluns a dijous i diumenges de 20 a 23.30 h

Divendres i dissabtes
de 20 a 00.00 h


Servei Delivery i Take Away fins a les 00 h
 

Parking:

Parking la Muralla

Parking Ricardo Vinyes

Parking Universitat (Rectorat)

Parking Vilella

Alguns dels nostres espais…...